Kézi szövésű

Trinny Szőnyeg - Világosbarna
Beltéri / Kültéri
200x300 cm

230 340 Ft
10%
255 945 Ft
Legalacsonyabb ár az utóbbi 30 napban: 223 468 Ft
(Áfát tartalmaz)

Gyors kiszállítás: 4 - 5 munkanap

Ingyenes visszaküldés

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Trinny Szőnyeg - Világosbarna szőnyeg COUNTRY# ról.

A PET fonalból álló Kilim szőnyegek kézzel szőttek, elhasznált majd újrahasznosított PET palackokból készülnek, amelyek olyan anyagot eredményeznek, és a tolerálja a nedves körülményeket is. Ezért ezek a szőnyegek ugyanúgy elhelyezhetőek a lakáson kívül, mint az ebédlőasztal alatt vagy a nappaliban. Ezek a kétoldalas egyedi szőnyegek gyönyörűen színekkel és elegáns dizájnnal rendelkeznek. Tartsa szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, azáltal, hogy rendszeresen porszívózza és szellőzteti. Baleset esetén azonnal távolítsa el a foltokat enyhén nedves ruhával.

A szőnyeg beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A legjobb tartósság érdekében ne hagyja sokáig nedvesen a szőnyeget anélkül, hogy ne hagyná kiszáradni. Ily módon megvédi a szőnyeget és a felületet is.

Újrahasznosított poliészter  Újrahasznosított poliészter

Az elhasznált, de újrahasznosított PET-palackokból készült 100% poliészter (PET) olyan anyagot eredményez, amely puha és kellemesen járható. Emellett az újrahasznosított és textilszálakká alakított PET-palackok hozzájárulnak az új erőforrások általános fogyasztásának csökkentéséhez és a környezet védelméhez.

Care & Fair

Büszkék vagyunk arra, hogy a CARE & FAIR szervezet tagjai lehetünk. Küldetésük az, hogy oktatás és egészség útján javítsák az indiai szőnyegek és azok családtagjainak életkörülményeit.

További információk

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!

CarpetVista értékelés

4.7 össz. 5

A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.

AE

Good quality, excellent service.

Izsák A.

Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik

Aftin P.

Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.

ST

Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

ST

Gyönyörű Nain szőnyeg

A gyönyörű Nain szőnyeg jó állapotban megérkezett és a szállítás gyors volt (5 munkanap).

Rafael Zamora

The order and delivery went smooth, the carpet I ordered is beautiful

Alphonse

Thank you.

Precise, trustworthy, and have beautiful and variable carpets.

Agnes F.

The carpet more attractive than on website. Quality, deliver five stars.

Szepessy e.

Quick delivery and the carpet is beautiful!

Kedves Z.
15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.