Kézi szövésű

Trinny Szőnyeg - Szürke / Terrakotta
Beltéri / Kültéri
200x300 cm

206 458 Ft
10%
229 408 Ft
Legalacsonyabb ár az utóbbi 30 napban: 206 458 Ft
(Áfát tartalmaz)

Gyors kiszállítás: 4 - 5 munkanap

Ingyenes visszaküldés

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Trinny Szőnyeg - Szürke / Terrakotta szőnyeg COUNTRY# ról.

A PET fonalból álló Kilim szőnyegek kézzel szőttek, elhasznált majd újrahasznosított PET palackokból készülnek, amelyek olyan anyagot eredményeznek, és a tolerálja a nedves körülményeket is. Ezért ezek a szőnyegek ugyanúgy elhelyezhetőek a lakáson kívül, mint az ebédlőasztal alatt vagy a nappaliban. Ezek a kétoldalas egyedi szőnyegek gyönyörűen színekkel és elegáns dizájnnal rendelkeznek. Tartsa szőnyegét hosszú ideig frissen és tisztán, azáltal, hogy rendszeresen porszívózza és szellőzteti. Baleset esetén azonnal távolítsa el a foltokat enyhén nedves ruhával.

A szőnyeg beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A legjobb tartósság érdekében ne hagyja sokáig nedvesen a szőnyeget anélkül, hogy ne hagyná kiszáradni. Ily módon megvédi a szőnyeget és a felületet is.

Újrahasznosított poliészter  Újrahasznosított poliészter

Az elhasznált, de újrahasznosított PET-palackokból készült 100% poliészter (PET) olyan anyagot eredményez, amely puha és kellemesen járható. Emellett az újrahasznosított és textilszálakká alakított PET-palackok hozzájárulnak az új erőforrások általános fogyasztásának csökkentéséhez és a környezet védelméhez.

Care & Fair

Büszkék vagyunk arra, hogy a CARE & FAIR szervezet tagjai lehetünk. Küldetésük az, hogy oktatás és egészség útján javítsák az indiai szőnyegek és azok családtagjainak életkörülményeit.

További információk

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!Inspiráció


10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.