Kapcsolat

Ügyfélszolgálatának a feladata az, hogy válaszoljon a vásárlók kérdéseire, és jó tanácsokkal és ötletekkel lássa el őket. Lépjen kapcsolatba velünk telefonon a nyitvatartási idő alatt, vagy bármikor E-mailen keresztül. A beérkezett E-maileket lehetőségeink szerint még aznap, a szokásos nyitvatartási idő alatt igyekszünk megválaszolni. Bármilyen kérdése is legyen, forduljon bizalommal hozzánk.

A következő nyelveken beszélünk és írunk: svéd, angol, német, francia, holland, olasz, spanyol, portugál, dán, arab és lengyel. Más nyelven is írhat nekünk, de angolul kap választ.

A CarpetVista.com-ot a Rugvista AB működteti (Ringugnsg, 11, SE-216 16 Malmö, Svédország). Azonosító szám: 556458-9207, ÁFA-szám: SE556458920701

Cím :

CarpetVista.com
Ringugnsgatan 11
S-216 16 Malmö
Svédország

Fax : +46 40 18 22 25

Nyitvatartás:

Nyitvatartás
Hétfőtől - Péntekig 10.00 - 18.00
Szombat 11.00 - 15.00
Vasárnap és ünnepnapokon zárva

Exkluzív bemutatóterem

A CarpetVista szőnyegek online értékesítésével foglalkozik több mint 125 országban világszerte. Minden esetben 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ügyfeleink a végső döntés előtt kipróbálhatják, hogy az adott szőnyeg valóban jó választás-e számukra. Ha ennek ellenére, Ön továbbra is személyesen szeretné megtekinteni a szőnyegeket vásárlás előtt, akkor foglaljon időpontot a bemutatótermünkben.

A látogatása során segítünk a hotelfoglalásban és a reptéri transzferben. További információkért hívjon minket a +36 1 998 9237-es számon, vagy küldjön e-mailt a showroom@rugvista.com címre.

Exkluzív bemutatóterem
EXCELLENT
4.7 össz. 5
64 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.11.29
AE
A szőnyegek gyönyörűek, DE
A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.
2023.10.25
Izsák A.
Good quality
Good quality, excellent service.
2023.09.09
Aftin P.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik
2023.08.17
ST
Board variety of rugs
Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.
2023.07.11
ST
Very fast and correct deal
Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.