EXTRA 10% kedvezmény MINDEN termékre, beleértve az akciós termékeket is! Kód: SAVE10

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatának a feladata az, hogy válaszoljon a vásárlók kérdéseire, és jó tanácsokkal és ötletekkel lássa el őket. Lépjen kapcsolatba velünk telefonon a nyitvatartási idő alatt, vagy bármikor E-mailen keresztül. A beérkezett E-maileket lehetőségeink szerint még aznap, a szokásos nyitvatartási idő alatt igyekszünk megválaszolni. Bármilyen kérdése is legyen, forduljon bizalommal hozzánk.

A következő nyelveken beszélünk és írunk: svéd, angol, német, francia, holland, olasz, spanyol, portugál, dán, arab és lengyel. Más nyelven is írhat nekünk, de angolul kap választ.

A CarpetVista.com-ot a Rugvista AB működteti (Ringugnsg, 11, SE-216 16 Malmö, Svédország). Azonosító szám: 556458-9207, ÁFA-szám: SE556458920701

Cím :

CarpetVista.com
Ringugnsgatan 11
S-216 16 Malmö
Svédország

Fax : +46 40 18 22 25

Nyitvatartás:

Nyitvatartás
Hétfőtől - Péntekig 10.00 - 18.00
Szombat 11.00 - 15.00
Vasárnap és ünnepnapokon zárva

Exkluzív bemutatóterem

A CarpetVista szőnyegek online értékesítésével foglalkozik több mint 125 országban világszerte. Minden esetben 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ügyfeleink a végső döntés előtt kipróbálhatják, hogy az adott szőnyeg valóban jó választás-e számukra. Ha ennek ellenére, Ön továbbra is személyesen szeretné megtekinteni a szőnyegeket vásárlás előtt, akkor foglaljon időpontot a bemutatótermünkben.

A látogatása során segítünk a hotelfoglalásban és a reptéri transzferben. További információkért hívjon minket a +36 1 998 9227-es számon, vagy küldjön e-mailt a showroom@carpetvista.se címre.

Exkluzív bemutatóterem

10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.