CarpetVista Design Verseny

Lássa megvalósulni szőnyegtervét, és nyerje meg 958 001 Ft összegű díjunkat

Szeretnék részt venni

A verseny

Üdvözöljük a CarpetVista éves design-versenyén!

Otthonaink odaadó, de gyakran elfeledett mindennapi hősének színpompás megünneplésén. Ez a hős pedig nem más, mint a szőnyeg.

Design-versenyünk 10 éves évfordulójának alkalmából visszatekintünk az évek során a világ különböző pontjairól származó résztvevők által megalkotott gyönyörű szőnyegekre. Eddig 92 ország képviseltette magát. Ez a szám pedig tovább fog nőni.

Tervezőként nem csak hírnévre és bevételre tehet szert, de szemtanúja lehet annak is, ahogy szőnyegterve valósággá válik és bekerül a carpetvista.com kínálatába.

Követőként részt vehet a nyertes kiválasztásában, és természetesen lehetőséget kap, hogy egy szőnyeget nyerjen az otthonába.

A nyeremények összértéke

1
638 667 Ft
319 334 Ft Alkotóként való feltüntetés
És saját szőnyegterve gyártásba kerülése.
2
319 334 Ft
319 334 Ft Alkotóként való feltüntetés
3
159 667 Ft
319 334 Ft Alkotóként való feltüntetés
4
-
10
95 800 Ft
319 334 Ft Alkotóként való feltüntetés

A zsűri

Robert Janson

A tervező. Office of Possibilities

Robert, az Office of Possibilities társalapítója a kreatív szakmákat ötvözi, hogy olyan ügyfelek projektjeit hívja életre, mint az IKEA, a Volvo, a Gunnebo és az Elektron. Robert a Design S svéd formatervezési díj zsűrijének is tagja.

Sofie Börjesson

A belsőépítész. Room by Sofie

Vállalkozóként, előadóként és dekoratőrként Sofie a kreativitás megtestesítője. A Room by Sofie személyre szabott megoldásokra szakosodott, amelyeket Svédország legnagyobb ingatlanügynökségei számára dolgoz ki, emellett magánügyfelek és irodák számára is készít formaterveket.

Carin Terins

A CarpetVista beszerzési és kreatív igazgatója

Carin a világ egyik legnagyobb internetes szőnyegüzletében felelős a kreatív és beszerzési döntések meghozataláért. Különböző kereskedelmi társaságoknál több éves tapasztalatot szerzett abban, hogy a kreatív tervek termékek formájában forgalomba kerüljenek.

Feltöltés és részvétel a versenyben

 • A szőnyegtervnek kreatívnak és kereskedelmi szempontból életképesnek kell lennie
 • A szőnyegtervnek eredetinek kell lennie
 • A szőnyeget kézileg fogják előállítani, ezért az árnyalatok kihívást jelenthetnek
 • 2x3 méteres (6′7″x9′8″) szőnyeghez készítsen tervet
 • Válasszon a legelterjedtebb szőnyegformák közül
 • Miért állna meg egyetlen tervnél? Több szőnyegtervvel is részt vehet a versenyben!

Történet

Az évek során a CarpetVista abban a kiváltságban részesült, hogy több mint 20 000 gyönyörű szőnyegtervet ismerhetett meg több mint 90 országból.

A versenyben való részvétel néhány tervezőnk karrierjét új útra terelte. Mások esetében megváltoztatta a szőnyegekről kialakított képet. Remélhetőleg azonban mindannyiuk szívét boldogsággal töltötte el.

Engedje meg, hogy bemutassuk önnek két tervezőnket:

Samuel Coisne

A CarpetVista design-versenyén való részvétel komoly hatással volt a Belgiumból származó Samuel Coisne életére és karrierjére. Miután közel állt ahhoz, hogy felhagyjon a formatervezéssel és más pályát válasszon magának, a 2007-es design-verseny megnyerése energiát és önbizalmat adott neki ahhoz, hogy folytassa a karrierjét a formatervezés területén. Samuel tervei, amelyeket Stockholm, Párizs, New York és Tokió látképei ihlettek, mind felkerültek a CarpetVista.com sikerlistájára.

Laura Muñoz Estellés


Laura Muñoz Estellés, Valencia, Spanyolország. A textíliák területén és a szépművészetekben szerzett ismeretei segítségével minőségi kézzel készített műveket alkotó Laura terveit a szeretet és a boldogság hatja át. A 2016-os design-versenyen vett részt, és türelme, törődése, összpontosítása, a részletek iránti szeretete és szakértelme minden alkotásában tetten érhető. Nagyszerű példa erre „WaterColor Stains” szőnyege, amelynek hosszú ideig bérelt helye volt a CarpetVista sikerlistáján.

2016

Németország
Cornelius Comanns

2015

Finnország
Iiro A. Ahokas

2013

United StatesDeborah Velasquez

2012

Spanyolország
Kristina Pacesaite

2011

Svédország
Benno Arzt

2010

Franciaország
Bernard Pouget

2009

Svédország
Sara Larsson

2007

Olaszország
Giulia Sola

Időbeosztás

 • 17 Sze

  A design-verseny kezdete

 • 31 Okt

  A szőnyegtervek beküldésének utolsó napja

 • 2 Nov

  A döntősök zsűri általi kiválasztása

 • 12 Nov

  Az internetes galéria megnyitása

 • 30 Nov

  A szavazás utolsó napja

 • 3 Dec

  A nyertesek bejelentése

Kérdései vannak?

Ha kérdései merülnek fel vagy meg szeretné osztani velünk gondolatait, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken: design@carpetvista.se

Végkiárusítás

30-60% kedvezmény