Hamadán
Akár 40% Kedvezmény
Hamadán
-
Kijelölt szűrők
loading
Oldal össz. 3
273 szőnyegek
Hamadán  - akár <b>40%</b>

Hamadán - akár 40%

A hagyomány és mestermunka integrálása otthonába úgy hat, mint a jó pafüm alapjegye - szilárdságot, melegséget és tartalmat ad. Élénk színeikkel és kiváló minőségű gyapjú alapanyagukkal ezek a szőnyegek sokoldalú és hosszútávú kísérői lehetnek, amelyek éppúgy illeszkednek a skandináv stílusba, mint egy eklektikus vagy modern enteriőrbe.

Minden szőnyeg olyan, mint egy egyedi műalkotás - kézzel szőtték tehetséges művészek Irán Hamadán régiójának falvaiban, a generációról generációra hagyományozott hagyományos technikával. Mivel tartósságukról híresek, egy pillanatig sem kell gondolkodna, hogy elhelyezheti-e forgalmas helyeken. Röviden, klasszikus darabok - amelyek tökéletesen illeszkednek a modern otthonokba!

10% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 10% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.