A vállalatról

Rugvista, Európa egyik vezető online szőnyegkereskedése

A vállalatot 2005-ben alapítottuk, és azóta egy zökkenőmentes online vásárlási élmény biztosítására összpontosítunk, kiváló minőségű szőnyegeket kínálunk jó  ár-érték arányon.

Ma mi vagyunk Európa vezető online szőnyegkereskedője, több mint 30 000 terméket kínálunk, a hagyományos kézi csomózású keleti szőnyegektől a divatos gépi szövésű szőnyegekig.

A Rugvista a Rugvista AB része, amely két márkát működtet, a Rugvista-t és a CarpetVista-t.

A székhely Malmőben, Svédországban található, és mintegy 75 ember dolgozik a különféle funkcióinkon belül.

Látogasson el az angol nyelvű vállalati weboldalunkra, ha többet szeretne megtudni.

Összeállított választék a kézzel kötött hagyományos szőnyegekből

Kiválasztott, új, felújított és antik kézzel csomózott keleti szőnyegeket kínálunk, amelyek mind a hagyományos, mind a modern belsőépítészeti stílushoz illeszkednek. Tekintse meg a legújabb szőnyegeinket.

Kiváló minőségű szőnyegek és jó ár-érték arány

Avem o experiență de peste 15 ani în achiziția și producția de covoare de înaltă calitate. Promisiunea noastră este de a oferi cea mai dezirabilă gamă la prețuri atractive. Vedeți lista cu cele mai populare modele.

O experiență de cumpărături online fără cusur

Mindent megteszünk annak a biztosítására, hogy Ön elégedett legyen, amikor tőlünk vásárol szőnyeget. Ha bármilyen okból kifolyólag Ön nem teljesen elégedett, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Biztonságos online vásárlás

Közismert partnereket használunk, akik több „biztonságos online vásárlás” tanúsítvánnyal rendelkeznek, a biztonságos fizetési lehetőségek biztosítására. Valamint 100 napos pénz-visszafizetési garanciát is adunk. Tudjon meg többet.

EXCELLENT
4.7 össz. 5
64 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.11.29
AE
A szőnyegek gyönyörűek, DE
A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.
2023.10.25
Izsák A.
Good quality
Good quality, excellent service.
2023.09.09
Aftin P.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik
2023.08.17
ST
Board variety of rugs
Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.
2023.07.11
ST
Very fast and correct deal
Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.