Vásárlói vélemények

Miután ügyfeleink megkapták a rendelt szőnyeget, megkérjük őket, hogy értékeljék szolgáltatásunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
Bárki írhat a fórumba, de csak az ügyfeleink értékelhetnek.

Az ügyfeleink által adott átlagértékelés a következő:

4.69 össz. 5

2020-02-27 09:16:11

A választék óriási. Öröm volt keresgélni a gyönyörű szőnyegek között.A megrendelt szőnyeg minősége tökéletes, a kiszállítása a vártnál is rövidebb idő alatt megtörtént.

Jókai M.

A CarpetVista válasza : Good afternoon, Thank you for your fantastic five-star review! We are delighted to hear that you are happy with the quality of the carpet and that everything went quickly. We are glad to be able to offer a wide selection of beautiful carpets to our wonderful customers. Thank you once more and we hope you have a great day. Best regards from Sweden, The CarpetVista Team

2020-02-26 21:33:12

Minden gördülékenyen zajlott. :-)

Kondás G.

2020-02-22 14:19:22

Ildikó S.

2020-02-21 21:15:11

Debreczeni A. N.

2020-02-20 15:12:32

Heteken át böngésztem a nagyon profi weboldalukat mire megtaláltam az "igazit" majd eldöntöttem, hogy meg is veszem. Onnantól ment minden, mint a karikacsapás. Jó volt az egész folyamat, élveztem.

Biza K.

A CarpetVista válasza : Good morning from Sweden, Thank you for your wonderful five-star review. We are very happy to read that you found the right carpet for your home and that everything with your purchase went smoothly. Please do not hesitate to contact us if you have any questions or further feedback. Have a great day. Best regards, The CarpetVista Team

2020-02-20 08:32:52

Nagyon gyors szállítás. Kiváló termékeket értékesítenek. Nem először vásárolok Önöktől.

Gergely K.

A CarpetVista válasza : Good morning from Sweden, Thank you for your 5-star review and your excellent comments! We are happy that you have decided to buy from us again and that you are happy with our products and delivery service. Should you ever need assistance or if you have question you are more than welcome to reach out to us. Have a wonderful day. Best regards, The CarpetVista Team

2020-02-20 08:09:06

Pál V.

2020-02-20 08:00:08

A szolgátatás megfelelő, nagy előnye a gyorsaság és a korrkt ügyintézés.

Zoltan C.

2020-02-20 06:07:51

Krár A. A.

2020-02-13 21:09:16

Kocsis L.

2020-02-13 00:04:35

Pere N.

2020-02-11 00:44:35

Judit S.

2020-02-07 14:15:03

Ritterné F. E.

2020-02-07 10:38:10

Vajda V.

2020-02-07 06:48:55

Debreczeni A. N.

2020-02-07 05:35:51

Gábor B.

2020-01-26 16:28:08

Elégedett vagyok.
Továbbra is nézem a katalógusukat.
Kollégáknak ismerősöknek szomszédoknak ajállom.
Üdvözlettel : Ági

Dr I. A.

2020-01-22 09:22:58

Pócsi I.

2020-01-22 07:42:48

Pálfi O.

2020-01-17 11:26:39

Csomor L.

2020-01-17 07:51:16

Kiváló minőégű szőnyeg, gyors kiszállítás.

Patrik J.

A CarpetVista válasza : Greetings from Sweden, Thank you for your feedback and the five-star review. We are happy to read that the delivery was fast and that you are satisfied with the carpet. Should you have any further feedback or if you have any questions you are welcome to reach out to us. Have a great weekend. Best regards, The CarpetVista Team

2020-01-15 20:30:25

Éva M.

2020-01-12 21:00:14

Minden rendben volt.

Havas L.

A CarpetVista válasza : Good afternoon, Many thanks for taking the time to leave your review and comment. We are happy to read that everything was fine. Should you have any further feedback or questions, please do not hesitate to reach out. Have a great day. Best regards from Sweden. The CarpetVista Team

2020-01-11 12:12:31

A vásárlás gyors és egyszerű, viszont a szállítási szolgáltatás javulhatna. Nem kaptam értesítést, hogy mikor érkezik a szőnyeg, természetesen nem voltam otthon.

Kálmán N.

2020-01-11 00:46:39

Varga A.

2020-01-09 10:20:04

Nagyon rég kacérkodtam a weboldalukkal, mert nagyon szép szőnyegeik vannak, de aggódtam, hogy milyen szolgáltatás áll mögötte. Minden képzeletemet felülmúlta.

Réfi O. D.

2020-01-09 09:14:15

Fedor A.

2020-01-07 08:36:00

Kiss J.

2020-01-07 07:47:48

Jakab H.

2020-01-04 15:30:01

A legnagyobb meglepetés a telefonos ügyfélszolgálat!Igaz, hogy nem beszélnek magyarul, de figyelmességről tanúskodik a budapesti telefonszám és én egy németül beszélő férfi kollégától kifogástalan tájékoztatást kaptam! Ha lesz pénzem és a pénztárcámnak megfelelő ajánlat, biztosan rendelek Önöknél szőnyeget és ajánlom másnak is! Üdvözlettel: Csanády Lili

Lili C.

Örülnénk, ha azok a felhasználók, akik szőnyeget vásároltak tőlünk, megosztanák véleményüket a szőnyegről és a szolgáltatásainkról.

Megírhatja véleményét és gondolatait az adott szőnyegről, illetve tippeket és javaslatokat oszthat meg másokkal.

Kérdéseket is lehet feltenni. A választ, amilyen gyorsan csak tudjuk, a kérdés alá írjuk be.

Minden üzenet rögtön megjelenik a honlapon.

Fenntartjuk a jogot azoknak az üzeneteknek a törlésére, amelyek nem tartoznak a témához, amelyek reklámot vagy sértő nyelvezetet tartalmaznak, vagy másféleképpen kelthetnek megütközést.

Korszerű struktúra

KIVÁLÓ
4.69 össz. 5
2357 vásárló írt értékelést.
Jókai M.:
A választék óriási. Öröm volt keresgélni a gyönyörű szőnyegek között.A megrendelt szőnyeg minősége tökéletes, a kiszállítása a vártnál is rövidebb idő alatt megtörtént.

Colored Vintage & Patchwork
Akár  70%


30-50%

Újdonság

Nain
Akár  30%

Hírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban