Vásárlói vélemények

Miután ügyfeleink megkapták a rendelt szőnyeget, megkérjük őket, hogy értékeljék szolgáltatásunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
Bárki írhat a fórumba, de csak az ügyfeleink értékelhetnek.

Az ügyfeleink által adott átlagértékelés a következő:

4.69 össz. 5

2019-11-16 10:00:16

Elégedettek vagyunk, már nem az első szőnyeget vettük. Ajánlani tudom.

Varga J.

A CarpetVista válasza : Greetings from Malmö, Sweden! Thank you for sharing your feedback. We are happy that you are satisfied and that you can recommend us. Should you have any questions or if you have any further feedback, you are always welcome to reach out. Have a great day!

2019-11-15 19:23:22

Minden a legnagyobb rendben volt!

Judit I.

A CarpetVista válasza : Good morning, How lovely to hear that everything was fine. Should you have any further feedback, or if you have any questions about our products, please do not hesitate to reach out. Have a wonderful day. Best regards from Malmö, Sweden.

2019-11-15 09:00:53

Gálik E. U. M. K.

2019-11-15 07:01:31

Havas A.

2019-11-14 12:04:48

Nagyon gyors, egyszerű, rugalmas ügymenet, óriási választék.

Szabó M.

2019-11-14 03:43:35

Nagy választék, egyszerű vásárlási folyamat, gyors összekészítés, részletes áttekintés a szállítás folyamatáról, kiváló minőség, ritán tapasztalható utánkövetés.
Pl

Szöke P.

A CarpetVista válasza : Good afternoon, Thank you for taking the time to share your excellent feedback. You are always welcome to reach out should you have any questions. Thanks again and have a great day. Best regards from Malmö, Sweden

2019-11-09 10:59:23

Klugné T. É.

2019-11-09 06:44:06

Kiskopárdi H.

2019-11-08 09:34:20

Babucs É.

2019-11-07 16:06:55

Bertalan I.

2019-11-05 22:33:16

Hoff F.

A CarpetVista válasza : THANKS! Have a great day!

2019-11-05 07:32:08

Kiss E.

A CarpetVista válasza : Great! Thank you!

2019-11-01 10:38:06

Az adás-vétel profi lebonyolítása.

Belán K.

2019-10-27 15:07:29

Kerényi R.

2019-10-25 19:05:34

Dr. M. E.

2019-10-24 16:55:37

Matkó I. D.

A CarpetVista válasza : Thank you for your terrific 5 star review! Have an amazing day, we hope to welcome you as a customer again.

2019-10-23 08:42:14

Dr. V. D. K. H.

2019-10-23 07:50:52

A vásárlással nincs gondom, minden korrekt volt.

Dr. M. E.

A CarpetVista válasza : Thank you very much for your positive feedback. We are happy to hear that you are satisfied with your recent order. Have a nice day!

2019-10-23 01:12:16

Károlyi D.

2019-10-09 12:16:38

A vásárlás lebonyolítása gyors és gördülékeny!

Korcsák E.

2019-10-02 14:21:46

A szőnyeg foltos hibás és tökéletesnek adtál el!!!

Dr. N. Z.

2019-09-21 09:02:06

Muzsik D.

2019-09-20 08:37:15

Kreiter A.

2019-09-17 21:07:51

Veresné K. M.

2019-09-14 15:14:38

Sánta G. H. J.

A CarpetVista válasza : Thank you for your exceptional 5* review, we are thrilled to hear you're pleased with our company! Have a great week! Greetings from Malmö/ Sweden

2019-09-11 06:52:49

Maximalisan elegedett vagyok a vasarlassal. Ez volt az elso szonyeg rendelesem Onoknel, de biztosan hamarosan ujabb fogja kovetni majd!

Peter K.

2019-09-10 09:27:37

Ez már a 7. alkalom volt, hogy innen vásároltam szőnyeget, eszembe sem jut máshonnan. A szőnyegek gyönyörűek, hatalmas a választék és kíváló az ár-érték arány. A szállítás gyors és precíz. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sáfár É.

2019-09-06 09:07:45

Sáry R.

2019-09-03 15:29:38

Minden csodás! A visszaigazolás és a kiszállítás is a lehető leggyorsabb! Köszönöm!

Bmc K. -. M. A.

2019-09-03 09:53:03

Dr. S. M. É.

Örülnénk, ha azok a felhasználók, akik szőnyeget vásároltak tőlünk, megosztanák véleményüket a szőnyegről és a szolgáltatásainkról.

Megírhatja véleményét és gondolatait az adott szőnyegről, illetve tippeket és javaslatokat oszthat meg másokkal.

Kérdéseket is lehet feltenni. A választ, amilyen gyorsan csak tudjuk, a kérdés alá írjuk be.

Minden üzenet rögtön megjelenik a honlapon.

Fenntartjuk a jogot azoknak az üzeneteknek a törlésére, amelyek nem tartoznak a témához, amelyek reklámot vagy sértő nyelvezetet tartalmaznak, vagy másféleképpen kelthetnek megütközést.

Korszerű struktúra

KIVÁLÓ
4.69 össz. 5
2311 vásárló írt értékelést.
Varga J.:
Elégedettek vagyunk, már nem az első szőnyeget vettük. Ajánlani tudom.

Colored Vintage & Patchwork
Akár  70%


30-50%

News

Nain
25% Kedvezmény

Szavazzon kedvenc tervére – 3000 SEK értékű ajándé-kutalványt nyerhet