Vásárlói vélemények

Miután ügyfeleink megkapták a rendelt szőnyeget, megkérjük őket, hogy értékeljék szolgáltatásunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
Bárki írhat a fórumba, de csak az ügyfeleink értékelhetnek.

Az ügyfeleink által adott átlagértékelés a következő:

4.69 össz. 5

2019-01-19 08:49:37

Németh N.

2019-01-19 07:51:25

Tabagold B.

2019-01-18 21:34:51

Minden jól működött, korrekt módon. Elégedett vagyok a termékkel.

Dávidné K. Z.

2019-01-18 21:03:14

ég bizonyosan fogok vásárolni önöktől.

Farkas V.

2019-01-18 13:26:01

Örülök,hogy Önöket választottam köszönettel Lacziné

Lacziné J. E.

A CarpetVista válasza : Greetings from Sweden! We are very grateful to you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one and that you are happy with the carpet.

2019-01-18 06:42:57

Gáspárné R. J.

2019-01-17 19:37:38

Krár A. A.

2019-01-17 14:58:18

Aleva T.

2019-01-17 09:56:12

Dr.Erdélyi A.

2019-01-15 13:52:52

Kincses Z.

2019-01-15 08:10:23

Nagyon szép szőnyeg, nagyon jó áron. A szállítás nagyon gyorsan zajlott. És a cég is nagyon korrekt és megbízható.

Barcsi B.

2019-01-12 08:36:01

Matiszné B. V.

2019-01-11 08:27:59

A rendelésnek megfelelő szép szőnyeget kaptam, minden rendben ment, kiváló csapat.Más alkalommal is fogok vásárolni a cégtől

Orbán I.

2019-01-09 12:13:00

Az áruházban jól működnek a szűrők, hamar megtaláltam, amit kerestem. Az online fizetésnél azonban nem lehet Mastercard-t használni (csak a Visa megengedett), a nemzetközi banki átutalásnál nem tudtam, hogy milyen pénznemben kell teljesíteni az utalást, erre vonatkozóan nem adtak meg információt. A FedEx gyors, pontos, segítőkész volt. Összességében nagyon kellemes élmény volt Önöktől vásárolni. Köszönöm! Krisztina

Sárfalvi K.

A CarpetVista válasza : Dear Krisztina!Thank you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one and that you are happy with the carpet.

2019-01-09 08:44:04

Hajós L.

2019-01-09 08:43:54

A vevőszolgálat eléréséhez egy magyarországi telefonszámot kaptam, ami alapján az volt a benyomásom, hogy magyarul is kommunikálnak. Amkor kiderült, hogy nem, a kollégájuk gyirsan átirányított egy olyan kollégájához, aki beszélt egy általam beszélt nyelven, aki perceken belül visszahívott és segítő információkat kaptam.

Sigmond I.

A CarpetVista válasza : Happy New Year from Sweden! Thank you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We are very sorry that we couldn't answer your call in the prospective language, but we are happy to hear that the problem could be solved!

2019-01-08 16:47:29

Nagyon örülök, hogy jó minőségű szőnyegeket lehet Önöknél venni megfizethető áron.

Goszleth G.

2019-01-08 08:09:17

Összességében elégedettek vagyunk.

Noveczky K.

2019-01-08 06:34:40

Minden rendben, gyorsan zajlott, nagyon elégedett vagyok, köszönöm!

Dudás M.

2019-01-07 12:58:23

Szőnyi K.

2019-01-07 06:55:40

Többször rendeltem már szőnyeget és mindig minden rendben volt. Megbízható, gyors szolgáltatás és minőségi, szép szőnyegek.

Molnárné T. B.

2019-01-03 00:44:49

Dr. N. D.

2018-12-30 10:42:46

A szőnyeg nagyon tetszik. A vásárlás, szállítás rendben ment. Már korábban is többször vásároltam, s a jövőben is szeretnék.

Vibok A.

2018-12-29 12:05:05

Lengyel G.

2018-12-29 06:22:03

megbízható,korrekt,biztonságos csomagolás,az ingyenes kiszállítás külön ajándék!

Nagy A.

2018-12-28 16:32:23

Himmelne,dr. O. M.

2018-12-28 12:44:37

Egyszerűen gyönyörű a szőnyeg!!Valóban, ahogy írták többen, szebb mint a képeken!VÉGRE!NEm az van van, hogy megrendelem, és legörbül a szám, mert hatalmas csalódás!Egy bamboo selyem szőnyeget rendeltünk, ÁLOMSZÉP!!Nem lehet vele betelni!!Köszönjük!Nagyon gyorsan ért is!Minden rendben volt!Máshonnan nem veszek szőnyeget, csak innen!Ez a második, az előző egy vintage szőnyeg volt, az is nagyon szép és igényes!

Blanka T.

2018-12-27 10:48:19

Minden gyorsan,remekül működött, a kiválasztott szőnyeg a leírásnak és a fotóknak megfelelő méretű, minőségű és színű - megbízható üzlet.

Angyalosi Z.

2018-12-26 13:46:44

mindenkinek,

Mária h.

2018-12-26 07:14:18

Rendkívül gördülékenyen történt minden, máskor is visszajövök.

Lovas J.

Örülnénk, ha azok a felhasználók, akik szőnyeget vásároltak tőlünk, megosztanák véleményüket a szőnyegről és a szolgáltatásainkról.

Megírhatja véleményét és gondolatait az adott szőnyegről, illetve tippeket és javaslatokat oszthat meg másokkal.

Kérdéseket is lehet feltenni. A választ, amilyen gyorsan csak tudjuk, a kérdés alá írjuk be.

Minden üzenet rögtön megjelenik a honlapon.

Fenntartjuk a jogot azoknak az üzeneteknek a törlésére, amelyek nem tartoznak a témához, amelyek reklámot vagy sértő nyelvezetet tartalmaznak, vagy másféleképpen kelthetnek megütközést.

Téli akció

KIVÁLÓ
4.69 össz. 5
2149 vásárló írt értékelést.
Dávidné K. Z.:
Minden jól működött, korrekt módon. Elégedett vagyok a termékkel.
Még 6 nap van hátra

Korszerű struktúra 15% -os kedvezménnyel

Bohemian Shaggy szőnyegek 10% -os kedvezménnyel

Még 10 nap van hátra

Elegáns hírek