Vásárlói vélemények

Miután ügyfeleink megkapták a rendelt szőnyeget, megkérjük őket, hogy értékeljék szolgáltatásunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
Bárki írhat a fórumba, de csak az ügyfeleink értékelhetnek.

Az ügyfeleink által adott átlagértékelés a következő:

4.69 össz. 5

2019-09-14 15:14:38

Sánta G. H. J.

A CarpetVista válasza : Thank you for your exceptional 5* review, we are thrilled to hear you're pleased with our company! Have a great week! Greetings from Malmö/ Sweden

2019-09-11 06:52:49

Maximalisan elegedett vagyok a vasarlassal. Ez volt az elso szonyeg rendelesem Onoknel, de biztosan hamarosan ujabb fogja kovetni majd!

Peter K.

2019-09-10 09:27:37

Ez már a 7. alkalom volt, hogy innen vásároltam szőnyeget, eszembe sem jut máshonnan. A szőnyegek gyönyörűek, hatalmas a választék és kíváló az ár-érték arány. A szállítás gyors és precíz. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sáfár É.

2019-09-06 09:07:45

Sáry R.

2019-09-03 15:29:38

Minden csodás! A visszaigazolás és a kiszállítás is a lehető leggyorsabb! Köszönöm!

Bmc K. -. M. A.

2019-09-03 09:53:03

Dr. S. M. É.

2019-09-03 09:45:36

Bódog A.

2019-09-03 09:20:15

Winkler G.

2019-09-03 09:17:28

Tőke I.

2019-09-03 05:08:04

Komenda L.

2019-09-03 02:33:29

Szalay M.

2019-08-24 07:03:26

Ruprech I.

2019-08-16 07:58:57

Hatalmas választék,csodás szőnyegek. Nehéz választani a sok gyönyörű szőnyeg közül. A vásárlás sokadszorra is egy élmény volt. Köszönöm Carpetvista

Katalin K.

A CarpetVista válasza : Dear Customer, Thank you for your sharing your opinion and experience with us. We are happy to know that you are satisfied with your purchase. We hope to have you as a customer many other times and that you recommend us to all your friends and relatives. Best regards, CarpetVista Customer Service

2019-08-16 05:08:35

Bártfai B.

2019-08-14 12:15:02

Komenda L.

2019-08-14 08:08:54

Vékási A.

2019-08-06 16:17:02

A szőnyegek élettel teliek, fantasztikusak! Köszönöm.A

Krár A. A.

2019-07-25 07:46:59

Az összevarrásoknál túl vastag és durva a szőnyeg.

Orbán M.

A CarpetVista válasza : Greetings from Sweden! Thank you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We are sorry to hear that you are not totally satisfied with the Patchwork rug you have ordered. We always offer a 30 day money back guarantee. Please contact our Customer Service Team, if you would like to return the rug. We are more than happy to help you. Have a nice afternoon!

2019-07-24 10:31:43

Hajling T.

2019-07-20 13:26:16

Dr V. K.

2019-07-19 08:36:29

Brückner Ö.

2019-07-19 00:47:51

Levai E.

2019-07-14 22:57:35

Nagy E.

2019-07-13 18:22:12

Pontosan azt kaptam amit vártam. Kiváló ár érték arány , választék és szolgáltatás!! Gratulálok!!

Imre F.

2019-07-12 17:29:58

Krár A. A.

2019-07-12 00:34:26

Gyors, pontos szállítás, kifogástalan kommunikáció. Másfél centi vastag puha mini-perzsák.

Kondor Á.

2019-07-10 10:11:36

Nagyon hasznos a szőnyegek több szögből történő lefényképezése, ám a most vásárolt Kilim még vastagabb és gazdagabb szövésű, mint amit a képek alapján sejteni lehetett. Ismét köszönöm a gyors kiszállítást és a pontos tájékoztatást a szőnyeg útjáról.

Kondor Á.

2019-07-06 06:39:06

Judit G.

2019-07-05 10:40:58

Gősi-Németh A.

2019-07-05 02:19:16

Pontos adatok, gazdag képanyag a szőnyegekről, azonnali visszaigazolás, nyomonkövethetőség és szupergyors szállítás. Ízléses, mindenféle igényt és anyagi helyzetet kielégítő kínálat. Köszönjük.

Kondor Á.

A CarpetVista válasza : Good afternoon from Sweden, Thank you for your review! We are very happy to read that you are satisfied with your order and experience with us. If there is anything we can assist you with, you are always welcome to reach out. We wish you a nice weekend. Your CarpetVista Team

Örülnénk, ha azok a felhasználók, akik szőnyeget vásároltak tőlünk, megosztanák véleményüket a szőnyegről és a szolgáltatásainkról.

Megírhatja véleményét és gondolatait az adott szőnyegről, illetve tippeket és javaslatokat oszthat meg másokkal.

Kérdéseket is lehet feltenni. A választ, amilyen gyorsan csak tudjuk, a kérdés alá írjuk be.

Minden üzenet rögtön megjelenik a honlapon.

Fenntartjuk a jogot azoknak az üzeneteknek a törlésére, amelyek nem tartoznak a témához, amelyek reklámot vagy sértő nyelvezetet tartalmaznak, vagy másféleképpen kelthetnek megütközést.

Korszerű struktúra

KIVÁLÓ
4.69 össz. 5
2287 vásárló írt értékelést.
Peter K.:
Maximalisan elegedett vagyok a vasarlassal. Ez volt az elso szonyeg rendelesem Onoknel, de biztosan hamarosan ujabb fogja kovetni majd!

Üde szőnyegek

Kilim szőnyegek
30 - 50%

Lássa megvalósulni szőnyegtervét, és nyerjen

900 000