Vásárlói vélemények

Miután ügyfeleink megkapták a rendelt szőnyeget, megkérjük őket, hogy értékeljék szolgáltatásunkat egy 1-től 5-ig terjedő skálán.
Bárki írhat a fórumba, de csak az ügyfeleink értékelhetnek.

Az ügyfeleink által adott átlagértékelés a következő:

4.69 össz. 5

2019-03-22 09:27:05

Nagyon széles választék, profi tájékoztatás, gyors szállítás.

Horváth A.

2019-03-22 08:45:54

Tálas Z.

2019-03-20 10:59:14

Mesés lett a szőnyeg, amit megrendeltünk.
A kiszállítás gyors és pontos volt.
Bátran ajánlom a CarpetVista-t mindenkinek.

Dr. V. D. K. H.

2019-03-19 16:46:46

eleg gyorsan jott a megrendeles, sok kepnek koszonhetoen, eloben ugyan ugy neyett ki a szonyeg mint a kepeken.

Chris C.

2019-03-19 07:55:21

Pappné K. A.

2019-03-19 07:26:55

Átlátható honlap, gyors precíz csomagküldés, élmény a vásárlás. Visszatérő vevő vagyok és leszek.
Köszönöm

Szirmai Z.

2019-03-17 17:09:34

A banki utalás nehézkes. Akártyás fizetést kissé félve választottam,de nem volt semmi problémam

Mária K.

2019-03-13 19:17:27

Köszönöm ,hogy ismét nagyon szép szőnyeget kaptam önöktől.Ez az első Afgán Aghche szőnyegem ,de biztos hogy fogok még ilyent vásárolni.Nagyon elégedett vagyok mindennel.

Zsuzsanna H.

2019-03-13 19:02:28

Köszönöm, minden tökéletes volt!

Zsuzsanna D. L. O.

2019-03-13 08:29:03

Sándor E.

2019-03-12 16:34:32

András B.

2019-03-12 14:36:11

most kissé csalódott vagyok, remélem javulni fog a véleményem a visszaszállítás gyors és pontos bonyolításával.

Brückner Ö.

2019-03-12 09:21:42

A szállítással kapcsolatos észrevételek kivételével elégedett voltam.

Reichenbach P.

A CarpetVista válasza : Thank you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one.

2019-03-12 06:13:29

A honlapon a szőnyegek megjelenése szinte a valóságos látványt nyújtja. Örülök, hogy ráakadtam az oldalra.

Bolla A.

A CarpetVista válasza : Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear you're impressed from our website. Have an amazing day, we hope to welcome as a customer again.

2019-03-08 09:57:21

Már a válogatás is nagyon nagy élmény volt!
Gyönyörűek a szőnyegeik!
A választott kelimmel teljesen elégedett vagyok,szuperül feldobja a nappalit!!!

Jakab O.

A CarpetVista válasza : Good morning from Sweden! Thank you for your exceptional 5* review, we are thrilled to hear that you are happy with your new rugs and your shopping experience. Have a great weekend!

2019-03-07 18:36:24

Dr. S. É.

2019-03-07 11:35:54

Sokra értékelnék "törzsvásárlói" programot.

Brückner Ö.

A CarpetVista válasza : Dear Customer, Thank you so much for your Feedback. We are thrilled to hear that you are satisfied with your purchase and that you like the carpet. We always try to improve with our service. What can we do better next time to deserve the 5 stars review? Feel free to send us an Email to info@carpetvista.com. Thank you and have a wonderful day ahead. Best regards, CarpetVista Customer Support

2019-03-06 09:32:36

élveztem a böngészési és válogatási lehetőséget a honlapon és a kapcsolattartást. köszönöm.

Aranka K.

A CarpetVista válasza : Good evening! Thank you for your exceptional 5* review, we are thrilled to hear you're pleased with our website and our service! Enjoy your evening! Best regards from your Swedish Team

2019-03-05 09:30:29

Kálmán K.

2019-03-05 08:48:03

Dr H. J.

A CarpetVista válasza : Good morning! We are very sad to see that you are not very satisfied in regards to your recent order. We would really appreciate to the some feedback so we can improve our service.

2019-03-05 00:01:57

Pontos, megbízható, jól kommunikált rendelés-folyamat.

Havasi Á.

A CarpetVista válasza : Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear you're impressed with our service. Have a great week!

2019-03-04 09:47:19

Hajnalka H.

A CarpetVista válasza : Good afternoon, Thank you for providing us with your rating. If you like, you are most welcome to reach out to us should you have any comments you would like to share. We appreciate all kind of feedback as this helps us continuously improve. Thank you once more and have a nice evening! Best regards from Sweden, Your CarpetVista Team

2019-02-27 05:14:46

Nagy A.

2019-02-26 12:24:52

A szőnyeg, amit vásároltam, gyönyörű. Csodásak a színei, szép tömött,kellemes rálépni. A honlap nagyon jó, remekül le lehet szűkíteni igény szerint a választékot. Az információ elegendő, a képek valósághűek. A vásárlás és a kiszállítás gyors.

Zelkó C.

A CarpetVista válasza : Dear customer! We are very grateful to you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one and that you are happy with the carpet. Greetings from Sweden!

2019-02-26 08:00:52

Minden teljesen jól müködött

Kőrösmezei M.

A CarpetVista válasza : Greetings from Malmö, Sweden, Your CarpetVista-team Thank you very much for your positive feedback. We are happy to hear that you are satisfied with your recent order. Have a nice day!

2019-02-25 13:38:56

Vizi B.

A CarpetVista válasza : Hello from Sweden and thank you for your 5 star review! Please do not hesitate to reach out should you have any feedback. Thanks again and have a great day. Best regards, Your CarpetVista Team

2019-02-22 13:02:39

Köszönöm a kereskedőnek és a szállítónak egyaránt. Minden a megállapodásnak, a megbeszélteknek megfelelően történt.
Szabó Gábor

Szabó G.

A CarpetVista válasza : Hello from Sweden, Thank you for taking your time to leave your review. We are happy to hear that everything went well and was handled according to the agreement. Should you have any questions please feel free to reach out to us. Have a nice weekend. Best regards, Your CarpetVista Team

2019-02-22 09:04:09

Kicsit aggódtam először, de kellemesen csalódtam. Megbízható és gyors vásárlás. A szőnyeg minőségével is teljesen elégedett vagyok.

Zelkó C.

A CarpetVista válasza : Good afternoon, We are happy to read that everything went fast and that you are satisfied the carpet and with your shopping experience with us. Should you have any questions please let us know. Thank you for your feedback and have a great weekend. Best regards from Sweden Your CarpetVista Team

2019-02-21 19:46:08

Kívánjuk, hogy változatlanul ilyen megbízhatóan lehessen Önöktől vásárolni. A szőnyeg olyan csodálatos, hogy erőt ad. A színek élénkek, izgalmasak. Köszönjük szépen!

Kovács M.

2019-02-21 18:26:18

Korrekt, gyors, minden rendben működött; ... és a szőnyeg, az valami csodaszép! Köszönöm! K.Aurelia

Krár A. A.

Örülnénk, ha azok a felhasználók, akik szőnyeget vásároltak tőlünk, megosztanák véleményüket a szőnyegről és a szolgáltatásainkról.

Megírhatja véleményét és gondolatait az adott szőnyegről, illetve tippeket és javaslatokat oszthat meg másokkal.

Kérdéseket is lehet feltenni. A választ, amilyen gyorsan csak tudjuk, a kérdés alá írjuk be.

Minden üzenet rögtön megjelenik a honlapon.

Fenntartjuk a jogot azoknak az üzeneteknek a törlésére, amelyek nem tartoznak a témához, amelyek reklámot vagy sértő nyelvezetet tartalmaznak, vagy másféleképpen kelthetnek megütközést.

Még 10 nap van hátra

Color Boost
15%

KIVÁLÓ
4.69 össz. 5
2212 vásárló írt értékelést.
Horváth A.:
Nagyon széles választék, profi tájékoztatás, gyors szállítás.

Balouch
40% Kedvezmény

Tavaszi AKCIÓ
Akár  60%

Elegáns hírek