Csúszásmentes szőnyeg- és padlóvédő

Folteltávolító

10x10 cm
7 740 Ft

Műszaki adatok

Cikkszám CVSR1
Méret 10x10

Folteltávolító szőnyeg COUNTRY# ról.

Gyengéd, mégis hatékony folteltávolító, amely növényi eredetű aktív hatóanyagokat tartalmaz. A CarpetVista folteltávolító hatékonyan távolítja el a következő szennyeződéseket: zsír, gyümölcslé, kóla, kávé, vörösbor, tea, ketchup, fű, étel, korom, rozsda, gumi, festék, stb. A használat egyszerű: csak fújja a szert a foltra, majd hagyja, hogy a termék gondoskodjon a többiről. A folyadék magába szívja a szennyeződést, majd apró kristályok formájában megszárad, és ezeket egyszerűen kiporszívózhatja.

A CarpetVista folteltávolító szálbarát, szagtalan és nem tartalmaz oldószert vagy szintetikus vegyi anyagokat. Használható szintetikus és természetes szálú szőnyegeken egyaránt (kézi és gép szövésű), kivéve a szizál szőnyegeket. A termék más textíliák, bútorok és autóülések tisztítására is alkalmas.

A legjobb eredmény érdekében fontos, hogy a lehető leggyorsabban cselekedjen. Ha megtörtént a baj, célszerű, ha a folttisztító kéznél van, és még időben kezeli a foltot. Ez sokkal olcsóbb és kényelmesebb megoldás, mint elcipelni a szőnyeget egy szőnyegtisztítóhoz.

Tartalom (ml): 250

Útmutató letöltése a CarpetVista folteltávolítóhoz

Biztonsági adatlap letöltése a CarpetVista folteltávolítóhoz

Nézzen meg egy klippet a következőről: Stain Remover

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!


Ajánlatok

Hírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban