Kézi szövésű Puha zsenília

Kilim Zsenília - Coppery_

140x200 cm
49 418 Ft
24%
65308 Ft

Készleten : 5

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Kilim Zsenília - Coppery_ szőnyeg COUNTRY# ról.

Ezeket a finom, bársonyos tapintású kézi szövésű szőnyegek Indiában készülnek műselyemből és pamutból.
A zseníilia egy bársonycérnatípus, mely fantasztikus ragyogást és gazdagabb, mélyebb színt kölcsönöz a szőnyegeknek. Ráadásul ezek a szőnyegek puhák és kellemes a járás rajtuk, mindemellett megfordíthatók, könnyen kirázhatóak, és jól illeszkednek a legtöbb környezetbe.
Mindegyik szőnyeg kézimunkával készült, ezért kisebb eltérések adódhatnak, például kissé egyenetlen szélek, ezek még jobban hozzájárulnak az egyes szőnyegek egyedi megjelenéséhez és bájához.
A nagyobb kényelem és biztonság érdekében, javasoljuk, hogy használjon csúszásgátlót, mely stabilan a helyén tartja a szőnyeget.

Puha zsenília  Puha zsenília

A zsenília különböző anyagokból készül (például pamut, műselyem vagy akril), úgy, hogy a fonalat egy vastagabb szálra csavarják fel. A fonal ezért vastag és puha lesz, és izgalmas domború mintázatok készíthetők belőle a sodrott fonalakból kiálló szálaknak köszönhetően.

Care & Fair

Büszkék vagyunk arra, hogy a CARE & FAIR szervezet tagjai lehetünk. Küldetésük az, hogy oktatás és egészség útján javítsák az indiai szőnyegek és azok családtagjainak életkörülményeit.

További információk

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!

Ajánlatok


Hírlevél

Legyen naprakész az ajánlatainkkal kapcsolatban