Rugvista Design Verseny!

2021 DÖNTŐSEI - SZAVAZZON és NYERJEN

COFFEE - 竹樋 果穂

Japán

Japán

Because there were the coffee beans which I ground in morning on the table, I use it for a design. I used a personal simple thing for a design.
ふとテーブルの上を見ると、朝に挽いたコーヒー豆があったのでイラストにしてみました。身の回りの素朴なモノをデザインに取り入れ、シンプルで素朴な中に愛おしさが表現された作品になったと思います。

Információk 竹樋 果穂

Kaho Takehi was born in 1994 in Japan,Sapporo.I studied fashion design at college.I specialize in a design department.So the various designs were learned.I love to thinking about the design,and interior design!
私は1994年に北海道札幌市に生まれ、北海道文化服装専門学校デザイン科を専攻。ファッションデザインやテキスタイルデザインを学びました。インテリアデザインやファッションデザインなど様々なデザインを考えるのが好きです。
EXCELLENT
4.7 össz. 5
64 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.11.29
AE
A szőnyegek gyönyörűek, DE
A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.
2023.10.25
Izsák A.
Good quality
Good quality, excellent service.
2023.09.09
Aftin P.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik
2023.08.17
ST
Board variety of rugs
Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.
2023.07.11
ST
Very fast and correct deal
Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.