Rugvista Design Verseny!

2021 DÖNTŐSEI - SZAVAZZON és NYERJEN

what is going on? - Kristiina Ahlgren

Finnország

Finnország

Is it a game, a moon or somebody or something trying to balance something else? Or did somebody drop a ball? Who knows... do you?
Monitulkintainen teos, joka voi esittää yhtä hyvin peliä, kuutamoa, pallolla tasapainottelua - vai putosiko se pallo jo? Ken tietää - minä en.

Információk Kristiina Ahlgren

I am a web designer, and I have been working in web designing field since 2001.

Another interest of mine is taking photos - that is something I have loved to do since childhood. I guess that me being a picture lover was the reason I ended up studying art history at university.

Apropos of designing, I believe that a little bit mystery in life and art makes people think and pay attention. Not everything should be so straightforward. The more interpretations, the better.


Aikuisena päädyin opiskelemaan yliopistossa taidehistoriaa - ehkäpä sinne johdatti pitkäaikainen rakkauteni valokuvaamiseen ja kuviin yleensäkin.

Olen verkkosuunnittelija ja työskennellyt alalla
jo yli kymmenen vuotta.

Mieleenjäävä taide on mielestäni usein sellaista, joka ei heti avaudu katsojalle tai joka on moniselitteistä ja särmikästä. Teoksesta tekee kiinnostavan se, kun katsoja haluaa ja voi tulkita teoksen omasta näkökulmastaan ja kun samasta teoksesta löytyy useita näkemyksiä. Taiteen kautta katsoja voi nähdä maailman uudella tavalla.
EXCELLENT
4.7 össz. 5
64 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.11.29
AE
A szőnyegek gyönyörűek, DE
A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.
2023.10.25
Izsák A.
Good quality
Good quality, excellent service.
2023.09.09
Aftin P.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik
2023.08.17
ST
Board variety of rugs
Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.
2023.07.11
ST
Very fast and correct deal
Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.