Rugvista Design Verseny!

2021 DÖNTŐSEI - SZAVAZZON és NYERJEN

Balled up Dixie - Jolanda Hulstein

Hollandia

Hollandia

Balled Up Dixy is a Homage to the roaring twenties in regard to the use of colour and shape. Balled up is slang from the 1920's and means 'confused, messed up'. Dixie refers to the early and late 1920s. Dixieland music as well as my dog Dixie. Nowadays it refers to the use of spherical shapes.
Balled Up Dixy is een homage aan de "roaring twenties" wat betreft het kleur en vorm gebruik. Balled Up is straattaal uit de jaren twintig en betekent, "verward, ondersteboven". Dixie verwijst naar de Dixielandmuziek uit de twintiger jaren als ook mijn hond Dixie. Tegenwoordig slaat het op het gebruik van ronde vormen.
ondersteboven.

Információk Jolanda Hulstein

As a lover of art as well as history and preferably a combination of these two, I am purely driven by my own personal taste. I ask myself, would I buy this? Will it look good in my my house or the house of people I know? Next to this simplicity and usability appeal
to me in my designs.
Als een liefhebber van kunst en geschiedenis, en bij voorkeur een combinatie van deze twee,
ben ik voornamelijk gedreven door mijn eigen smaak. Ik vraag mezelf af, zou ik dit kopen? Past het in mijn interieur? Naast deze zaken, speelt eenvoud en uitvoerbaarheid een grote rol in mijn designs.
EXCELLENT
4.7 össz. 5
64 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.11.29
AE
A szőnyegek gyönyörűek, DE
A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.
2023.10.25
Izsák A.
Good quality
Good quality, excellent service.
2023.09.09
Aftin P.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik
2023.08.17
ST
Board variety of rugs
Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.
2023.07.11
ST
Very fast and correct deal
Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.