Rugvista Design Verseny!

2021 DÖNTŐSEI - SZAVAZZON és NYERJEN

gomos - Beatriz Lamanna

Brazília

Brazília

Flowers; inspired by their color palette and endless diversity and combinations.
Inspirado nas flores, suas cores, diversidade e como se combinam.

Információk Beatriz Lamanna

Beatriz Lamanna was born in São Paulo, but grew up in Rio de Janeiro, Brazil. She graduated from Pontifical Catholic University of Rio de Janeiro with a Bachelor degree in Design - Visual Communication. Beatriz holds a Master's Degree in Surface and Texitile Design from Istituto Europeo di Design, Madrid. Now, she is a freelance designer with broad and vast experience in graphic and pattern design, illustration, packaging and surface design. In collaboration with Vista Alegre Atlantis, one of the most important porcelain\'s enterprises in the world, she designed six collections: Alma de Lisboa, Porto, Madeira, Madrid, Rio and Coimbra.
Beatriz Lamanna nasceu em São Paulo, mas cresceu no Rio de janeiro. Se formou como bacharel em Design Gráfico (comunicação visual) pela Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro. No Istituto Europeo di Design (Madrid), ela adquiriu seu Master em Design Textil e Superfícies. Agora, Beatriz trabalha como freelancer com experiência nas áreas de design gráfico, estamparia, ilustração, embalagens e design de superfícies. Em colaboração com a Vista Alegre Atlantis, uma das mais importantes empresas de porcelana do mundo, ela desenvolveu seis coleções: Alma de Lisboa, Porto, Madeira, Madrid, Rio e Coimbra.

A szőnyeg a következő színekben is kapható:

EXCELLENT
4.7 össz. 5
64 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.11.29
AE
A szőnyegek gyönyörűek, DE
A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.
2023.10.25
Izsák A.
Good quality
Good quality, excellent service.
2023.09.09
Aftin P.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik
2023.08.17
ST
Board variety of rugs
Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.
2023.07.11
ST
Very fast and correct deal
Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.