Rugvista Design Verseny!

2021 DÖNTŐSEI - SZAVAZZON és NYERJEN

Selva - Mª Victoria Martínez Lojendio

Spanyolország

Spanyolország

Do you like wildlife?
This rug has the strength and energy of the jungle. Transform your room into a place full of life and peace at the same time.
¿Te gustan los animales salvajes?
Esta alfombra tiene la fuerza y la energía de la selva. Transformará tu salón en un lugar lleno de vida y paz al mismo tiempo.

Információk Mª Victoria Martínez Lojendio

Mª Victoria Martínez Lojendio studied Architectural Technology at the University of La Laguna, Tenerife. Since she always liked to paint her vocation has made her follow this path. She has been working as a freelance graphic designer and also designs jewelry

Victoria thinks that the best thing is that she has learned to design her life and through this she she has learned to help others to do the same. In addition to designing carpets she has helped them fly over and get their dreams.
Estudié Arquitectura Técnica en la Universidad de La Laguna, en Tenerife.
Desde pequeña me ha gustado pintar y mi vocación me ha hecho seguir este camino. Trabajo como diseñadora gráfica autónoma.
También diseño joyas

Lo mejor es que he aprendido a diseñar mi vida y para ayudar a otros a hacer los mismo me he formado como coach personal.
Así que además de diseñar alfombras ayudo a volar sobre ellas y conseguir sueños.
Contacta conmigo:
vmlojendio@yahoo.es
34-677875332
EXCELLENT
4.7 össz. 5
64 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.11.29
AE
A szőnyegek gyönyörűek, DE
A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.
2023.10.25
Izsák A.
Good quality
Good quality, excellent service.
2023.09.09
Aftin P.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik
2023.08.17
ST
Board variety of rugs
Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.
2023.07.11
ST
Very fast and correct deal
Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.