Rugvista Design Verseny!

2021 DÖNTŐSEI - SZAVAZZON és NYERJEN

Seaside - Sara Storm

Svédország

Svédország

A playfull carpet for the summer house or the kids room, were the carpet can work as scenary for playing at the seaside.
En lekfull matta för sommarstället eller barnrummet där mattan kan bilda scenen för en lek vid havet.

Információk Sara Storm

After many years as Graphic Designer and Art Director Sara Storm is now studying Product Design at Malmö University in Sweden. She has always been interested in colours and design and she feels as if she can see patterns in most things. She strive for simplicity in her designs, which often results in graphic illustrations or patterns.
Efter många år som grafisk formgivare och art director utbildar jag mig nu till produktdesigner på Malmö högskola. Form och färg har alltid intresserat mig och jag tycker mig se möjligheter till mönster och former i det mesta jag ser. I min design stävar jag alltid efter att förenkla det jag ser, vilket ofta resulterar i grafiska uttryck.
EXCELLENT
4.7 össz. 5
64 ügyfelünk írt már véleményt a Trustpiloton
2023.11.29
AE
A szőnyegek gyönyörűek, DE
A szőnyegek gyönyörűek, a telefonos ellátás udvarias és gyors, a szállítás megbízható és szintén gyors. Egy dolog miatt adtam nem 5 pontot, s hezitáltam még a kevesebb ponton is, mert az online vásárlás leginkább keserves. Már néhányszor regisztráltattak, ennek ellenére amikor kinyitom a honlapjukat (amiből 2 van, de egyik sem működik jól), soha nem találhatóak az eddigi vásárlásaim és a kívánságlistám, amin pedig a termékeket sok munkával választottam további megfontoláshoz. Így a vásárlás sokkal több időt és bosszúságot vesz igénybe ahelyett, hogy csupán a szép szőnyegek közötti válogatással telne. A fizetés sem egyszerű, hiszen az Önök által ajánlott PayPal csak munkaidőben, telefonos közreműködéssel használható, ami megkerüli a honlapjuk létező hibáit.
2023.10.25
Izsák A.
Good quality
Good quality, excellent service.
2023.09.09
Aftin P.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók.
Jó választék,jó árak,rendszeres akciók. Megbízható cég,amit ígérnek mindig teljesítik
2023.08.17
ST
Board variety of rugs
Board variety of rugs. Really fast shipment. Correct deal.
2023.07.11
ST
Very fast and correct deal
Very fast and correct deal. The rug is a bit thinner than I expected. Thank you.

15% kedvezmény

Iratkozzon fel most és szerezzen 15% kedvezményt a következő rendelésére*, valamint hetente exkluzív ajánlatokat, és a legújabb trendekre és termékújdonságokra vonatkozó híreket e-mailben.

Tájékozódjon arról, hogy hogyan kezeljük az adatait:Adatvédelmi nyilatkozat Itt bármikorleiratkozhat. *A kedvezmény egyszer használható fel, a hírlevélre való feliratkozást követő 60 napon belül. Minden termékre érvényes, az akciósakat is beleértve. Más kedvezményes kóddal nem vonható össze.