RugVista
CarpetVista
CarpetVista Collectible
Carpet Encyclopedia
Kézi készítésű szőnyegek, darabonként Ft 157 018, az eredeti ártól függetlenül! Patchwork <b>Ft 140000 / Ft 196140</b> pil pil

Design-verseny
Termék áttekintése
Kilim <b>30-50%</b>

Népszerű szőnyegek:
pil

CarpetVista szőnyegek – a szőnyegek legnagyobb választéka

A CarpetVista évek óta a legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkezik kézi csomózású és kézi szövésű szőnyegekből. Itt mindent megtalál a legexkluzívabb termékektől kezdve egészen a hagyományos nomád és falusi szőnyegekig. Átfogó kínálatunknak köszönhetően rengeteg kiváló minőségű orientális, perzsa, kelim, tervezői és modern szőnyeg közül választhat. Az üzlet különböző árú, színű, formájú és méretű termékeket kínál, és Ön számos hosszúkás, kerek, ovális és szögletes szőnyegekből vásárolhat. Mindegy, milyen szőnyeget szeretne – a kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Miért érdemes nálunk szőnyeget vásárolnia?

Célunk az, hogy alaposan kiválogatott minőségi, online szőnyegválasztékot kínáljunk vásárlóinknak a legjobb áron. Egyszerű lépésekkel könnyítjük meg Önnek a kívánt szőnyeg(ek) kiválasztását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, biztonságos fizetési lehetőségeket és házhozszállítást kínálunk az Ön kényelme érdekében. Széles választékunknak és magas színvonalú, személyre szabott szolgltatásunknak köszönhetően több ezer visszatérő vásárlóból álló ügyfélkört építettünk ki. Tegyen próbára minket!