Egyedi Kézi csomózású Tartós gyapjú

Afgán

80x282 cm
85 858 Ft
10%
95 397 Ft

A szőnyegek színei attól függően változnak, hogy milyen szögből nézi azokat.

Műszaki adatok

Cikkszám ABCZG379
Csomósűrűség kb. 40 000 csomó/m²

Könnyen kiszámíthatja a csomósűrűséget, ha megszámolja a csomók számát 1 centiméterrel lefelé, illetve 1 centiméterrel oldalirányban, majd az értékeket összeszorozza. Ezután szorozza meg a kapott számot 10000-rel, és megkapja a négyzetméterenkénti csomók számát.

Számos szőnyegáruház eltúlozza a csomósűrűséget, ezért ha Ön összehasonlítaná az árakat és a minőséget, akkor érdemes ellenőriznie a csomók számát. A CarpetVista szőnyegeiről készült legtöbb fényképen látható egy vonalzó, amellyel Ön könnyen megállapíthatja a csomóminőséget, és még a vásárlás előtt kiszámíthatja a pontos sűrűséget.

Vastagság ≈ 8 mm
Kor Modern 0-20 év (nem használt)
Származási hely Afganisztán
Bolyhosság Gyapjú
A gyapjú természetes textil, és az egyik legkeresettebb anyag a szőnyegkészítésben. A gyapjúszőnyegek rendkívül strapabíróak, és tökéletesen ellenállnak a kopásnak a mindennapi használat során. A gyapjú természetes szennyeződés-taszító hatással rendelkezik és könnyen tisztítható. Továbbá, lángálló és jellegzetesen megtartja a formáját, mivel a szőnyegboholy nem lapul le, hanem mindig visszanyeri az eredeti alakját.
Láncfonal Gyapjú
Készítés Kézi csomózású
A csomókat kötő kézművesek bonyolult szövési technikával több sornyi szálat alkotnak, nem vágnak el minden csomót egyenként vagy soronként. A kézi csomózás sok időt vesz igénybe, és komplikált minták is készíthetőek vele.
Így is ismert Afghan, Afgan, Afghán, Aqche
Méret 80x282
A szőnyeg kézi csomózással/szövéssel készült, ezért a formában, a vastagságban, a mintázatban és méretben eltérések lehetnek. Ez különösen a nomád- és a falusi szőnyegekre érvényes.

Afgán szőnyeg COUNTRY# ról.

This carpet is handknotted in villages and workshops in Afghanistan. Traditionally they have an elephant foot pattern and are famous for their beautiful red nuance. The carpet is very durable, with the best quality from Afghanistan. A beautiful carpet well worth its price.

Read more about Afghani carpets here...

Nézzen meg egy klippet a következőről: Afgán

Tartós gyapjú  Tartós gyapjú

A gyapjú természetes textil, és az egyik legkeresettebb anyag a szőnyegkészítésben. A gyapjúszőnyegek rendkívül strapabíróak, és tökéletesen ellenállnak a kopásnak a mindennapi használat során. A gyapjú természetes szennyeződés-taszító hatással rendelkezik és könnyen tisztítható. Továbbá, lángálló és jellegzetesen megtartja a formáját, mivel a szőnyegboholy nem lapul le, hanem mindig visszanyeri az eredeti alakját.

Bármi kérdés?

Ne habozzon megkérdezni minket!

CarpetVista értékelés

4.3 össz. 5

Professional customer service, precise delivery. Perfect and accurate photo information about the product on the website. Special thanks for the certificate. Reliable web store, I can only recommend. Accepting a Debit card when paying would also help others a lot.

Attila André from Budapest

A szőnyeg gyönyörű, kifogástalan minőségű.Gyorsan, pontosan biztonságos csomagolásban érkezett. Köszönöm! V. Ágnes

V. Ágnes

Varázsszőnyegek

Imádom a varázsszőnyegeim ❤️

Nagy M.

what u see what u get

the carpet arrived a little late as promised. good quality, color we expected. It really becomes clear after a year how much the color will change and how much it will wear out.

Német G.

Great service

Fantastic, reliable and fast service. Simply spotless, thank you!

Szabó S. O.

This delivery was the fastest one! :) I ordered on Friday, and on Tuesday I had the pleasure to see the carpet in real in my flat :)) I already have had some carpets from CarpetVista, all are beautiful, I love them! Thanks for all!

Adrienne from Hungary

the delivery was in line with the forecast. Customer service was helpful. However, when unpacking, I found a small stain on the carpet.

Molnár A.

Easy to navigate, informative website. Quick delicery, on time as promised. Quality of the product was as expected based on the website' information. Thank you!

Gabriella

A keleti szőnyegek szerelmeseinek.... Ajánlom a Carpetvistát, mert széles választékkal rendelkeznek a gyönyörű szőnyegekből, jól használható weboldaluk van és gyors, ingyenes kiszállítást is vállalnak. A fizetés biztonságos, a visszaigazolás pedig villámgyors.

Judit

Good quality

Ketty