RugVista
CarpetVista
CarpetVista Collectible
Carpet Encyclopedia
     
Nagyon kellemes élmény volt a vásárlás, a fizetési figyelmeztetések jól jöttek (és nagyon udvariasak voltak), a kiszállítás gyors volt, a csomagolás a megbízhatóság érzetét keltette és a termék gyönyörű, kiváló minőségű.
Borbála K.
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk örömmel fogadja az Ön hívását.
Hívja a számot +46 40 18 22 70


Rendezési mód:
Min. ár:
Max. ár:
Méret:
Szín:


Perzsa szőnyegek

Évszázadok óta a perzsa szőnyegek a kiváló megmunkálásukról és a magas minőségükről híresek. Ezen gyönyörű és egyedülálló kézi csomózású perzsa szőnyegek számos formában és méretben kaphatók a származási helytől és a készítőtől függően. Minden ízlést kielégítenek a műhelyekben készített nagyobb szőnyegektől kezdve az életteli mintázatú falusi szőnyegeken át egészen a vonzó nomád szőnyegekig.

Oldal 1 | 2 | 3 | 4 | össz. 906

 Oldal 
1
 össz. 
906 Oldal 
1
 össz. 
906

További információért kattintson a kívánt szőnyegre.

pil

A lap tetejére


pil

Vásároljon Perzsa szőnyegek szőnyeget online a CarpetVistánál

Itt mindenféle gyönyörű Perzsa szőnyegek szőnyegeket találhat. Minden Perzsa szőnyegek szőnyegünk kézi csomózású vagy kézi szövésű, és számos különböző színben, formában és méretben kapható. A(z) Perzsa szőnyegek szőnyegek olcsók, kellemes tapintásúak és gyönyörű díszei bármely otthonnak. Válogasson a szőnyegeink széles kínálatából, és vásároljon biztonságosan online a CarpetVista 30 napos pénzvisszafizetési garanciájának köszönhetően.