RugVista
CarpetVista
CarpetVista Collectible
Carpet Encyclopedia
     
Csodálatos, ahogy a CarpetVista összekapcsolja a technikát az ősi kézműves hagyományokkal. A honlap és a tranzakció lebonyolítása profi, a megrendelt szőnyeg csodálatos. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz!
Éva P. B.
Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk örömmel fogadja az Ön hívását.
Hívja a számot +46 40 18 22 70


Rendezési mód:
Min. ár:
Max. ár:
Méret:
Szín:


Perzsa szőnyegek

Évszázadok óta a perzsa szőnyegek a kiváló megmunkálásukról és a magas minőségükről híresek. Ezen gyönyörű és egyedülálló kézi csomózású perzsa szőnyegek számos formában és méretben kaphatók a származási helytől és a készítőtől függően. Minden ízlést kielégítenek a műhelyekben készített nagyobb szőnyegektől kezdve az életteli mintázatú falusi szőnyegeken át egészen a vonzó nomád szőnyegekig.

Oldal 1 | 2 | 3 | 4 | össz. 886

 Oldal 
1
 össz. 
886 Oldal 
1
 össz. 
886

További információért kattintson a kívánt szőnyegre.

pil

A lap tetejére


pil

Vásároljon Perzsa szőnyegek szőnyeget online a CarpetVistánál

Itt mindenféle gyönyörű Perzsa szőnyegek szőnyegeket találhat. Minden Perzsa szőnyegek szőnyegünk kézi csomózású vagy kézi szövésű, és számos különböző színben, formában és méretben kapható. A(z) Perzsa szőnyegek szőnyegek olcsók, kellemes tapintásúak és gyönyörű díszei bármely otthonnak. Válogasson a szőnyegeink széles kínálatából, és vásároljon biztonságosan online a CarpetVista 30 napos pénzvisszafizetési garanciájának köszönhetően.